BackBack

PJATANCE SERVIRJE & BAMBOO 3BOWL 31,5X10 4P 1273 /CODE 65.000.202

Lek 3,500 Lek 2,800

PJATANCE SERVIRJE & BAMBOO 3BOWL 31,5X10 4P 1273 / CODE 65.000.202 PERDOREN NE FURRE &MIKROVALE

Nxito, ka vetëm 3 artikuj të ngelur!
Përshkrimi i Produktit

PJATANCE SERVIRJE & BAMBOO 3BOWL 31,5X10 4P 1273 /

CODE 65.000.202

PERDOREN NE FURRE &MIKROVALE

Mënyrat e Pagesës
Tek Elegance Home, ju mund të porosisni direkt nga dyqani ynë online dhe më të paguani pasi produkti të vijë në adresën tuaj.
Mënyrat e Dërgesës

Në EleganceHomë mund të porosisni me mënyrën korier dhe produkti do vijë në adresën tuaj brënda 24-48 orësh nëse gjendeni në Tiran, brënda 72 orësh brënda Shqipërisë dhe brënda 5-7 ditësh nëse ndodheni në Kosovë.