PJATE SERVIRJE ME 2 KATE TIFFANY CREAM 27/21CM/CODE RSC112K1

Lek 2,900

PJATE SERVIRJE ME 2 KATE TIFFANY CREAM 27/21CM/ CODE RSC112K1

Nxito, ka vetëm 3 artikuj të ngelur!
Përshkrimi i Produktit

PJATE SERVIRJE ME 2 KATE TIFFANY CREAM 27/21CM/

CODE RSC112K1

Mënyrat e Pagesës
Tek Elegance Home, ju mund të porosisni direkt nga dyqani ynë online dhe më të paguani pasi produkti të vijë në adresën tuaj.
Mënyrat e Dërgesës

Në EleganceHomë mund të porosisni me mënyrën korier dhe produkti do vijë në adresën tuaj brënda 24-48 orësh nëse gjendeni në Tiran, brënda 72 orësh brënda Shqipërisë dhe brënda 5-7 ditësh nëse ndodheni në Kosovë.