BackBack

TAVOLINE ash-leg gray forged 70x50x75cm/CODE PAK243-000064

Lek 9,030

AFATI I DOREZIMIT 5-10 DITE  Tavolinae  gri me këmbë hiri e farkëtuar 70x50x75cmSpecifikimet:*Sipërfaqja dhe bazamenti prej chipboard me veshje melamine të cilësisë së lartë, me qëndrueshmëri në kohë.*Mbështetje në një kornizë metalike...

Përshkrimi i Produktit

AFATI I DOREZIMIT 5-10 DITE 

Tavolinae  gri me këmbë hiri e farkëtuar 70x50x75cm

Specifikimet:
*Sipërfaqja dhe bazamenti prej chipboard me veshje melamine të cilësisë së lartë, me qëndrueshmëri në kohë.
*Mbështetje në një kornizë metalike me forcë të jashtëzakonshme
*E disponueshme në ngjyrë: Sipërfaqja: Ash - Këmba gri e farkëtuar

Dimensioni i produktit:
Gjatësia: 70 cm.
Gjerësia: 50 cm.
Lartësia: 75 cm.
Komente:
Produkti dorëzohet i montuar, në ambalazh fabrike
Nuancat e ngjyrave të produktit mund të ndryshojnë pak nga paraqitja e tij fotografike në ekranin tuaj

Mënyrat e Pagesës
Tek Elegance Home, ju mund të porosisni direkt nga dyqani ynë online dhe më të paguani pasi produkti të vijë në adresën tuaj.
Mënyrat e Dërgesës

Në EleganceHomë mund të porosisni me mënyrën korier dhe produkti do vijë në adresën tuaj brënda 24-48 orësh nëse gjendeni në Tiran, brënda 72 orësh brënda Shqipërisë dhe brënda 5-7 ditësh nëse ndodheni në Kosovë.