Karrige e bardhë-natyrale 41x46x83cm/CODE Pak 271-000004

Lek 2,880

Karrige e bardhë-natyrale 46x50x82cmSpecifikimet:* Mbrapa dhe sedilja unitare prej polipropileni (PP) 1900g/m³ (100% material i riciklueshëm) me rezistencë të lartë ndaj konsumit.* Dizajni i tij mbështet belin dhe shtyllën kurrizore. Ofrohet...

Përshkrimi i Produktit
Karrige e bardhë-natyrale 46x50x82cm

Specifikimet:
* Mbrapa dhe sedilja unitare prej polipropileni (PP) 1900g/m³ (100% material i riciklueshëm) me rezistencë të lartë ndaj konsumit.
* Dizajni i tij mbështet belin dhe shtyllën kurrizore. Ofrohet ne ngjyre te bardhe.
* Mbështetje në 4 këmbë druri ahu të përforcuara, të integruara me krahë metalikë të zinj, me cilësi të shkëlqyer dhe rezistencë ndaj peshës dhe kohës.
* Skajet e këmbëve kanë mbulesa plastike mbrojtëse për të mbrojtur dyshemenë nga dëmtimet e padëshiruara.

Dimensionet e produktit:
Gjatësia: 46 cm.
Gjerësia: 50 cm.
Lartësia: 82 cm.
Lartësia e sediljes: 47 cm

Komente:
Produkti dorëzohet i pamontuar në paketimin e tij të fabrikës dhe shoqërohet me një udhëzues të detajuar montimi.
Nuanca e ngjyrave të produktit mund të ndryshojë pak nga paraqitja e tij fotografike në ekranin tuaj.
Mënyrat e Pagesës
Tek Elegance Home, ju mund të porosisni direkt nga dyqani ynë online dhe më të paguani pasi produkti të vijë në adresën tuaj.
Mënyrat e Dërgesës

Në EleganceHomë mund të porosisni me mënyrën korier dhe produkti do vijë në adresën tuaj brënda 24-48 orësh nëse gjendeni në Tiran, brënda 72 orësh brënda Shqipërisë dhe brënda 5-7 ditësh nëse ndodheni në Kosovë.