BackBack

KREDENCE METALIKE METAL/GLASS CONSOLE TABLE GOLD/BLACK 92Χ32Χ78 / CODE 3-50-698-0011

Lek 30,200 Lek 18,120

KREDENCE METALIKE METAL/GLASS CONSOLE TABLE GOLD/BLACK 92Χ32Χ78 / CODE 3-50-698 -0011

Nxito, ka vetëm 1 artikuj të ngelur!
Përshkrimi i Produktit
KREDENCE METALIKE METAL/GLASS CONSOLE TABLE GOLD/BLACK 92Χ32Χ78 / CODE 3-50-698 -0011
Mënyrat e Pagesës
Tek Elegance Home, ju mund të porosisni direkt nga dyqani ynë online dhe më të paguani pasi produkti të vijë në adresën tuaj.
Mënyrat e Dërgesës

Në EleganceHomë mund të porosisni me mënyrën korier dhe produkti do vijë në adresën tuaj brënda 24-48 orësh nëse gjendeni në Tiran, brënda 72 orësh brënda Shqipërisë dhe brënda 5-7 ditësh nëse ndodheni në Kosovë.