BackBack

KOMODINE DRURI WOODEN CABINET NATURAL/BEIGE 30Χ25Χ57 / CODE 6-50-861-0004

Lek 12,500 Lek 10,000

KOMODINE DRURI WOODEN CABINET NATURAL/BEIGE 30Χ25Χ57 / CODE 6-50-861-0004

Nxito, ka vetëm 1 artikuj të ngelur!
Përshkrimi i Produktit

KOMODINE DRURI WOODEN CABINET NATURAL/BEIGE 30Χ25Χ57 /

CODE 6-50-861-0004

Mënyrat e Pagesës
Tek Elegance Home, ju mund të porosisni direkt nga dyqani ynë online dhe më të paguani pasi produkti të vijë në adresën tuaj.
Mënyrat e Dërgesës

Në EleganceHomë mund të porosisni me mënyrën korier dhe produkti do vijë në adresën tuaj brënda 24-48 orësh nëse gjendeni në Tiran, brënda 72 orësh brënda Shqipërisë dhe brënda 5-7 ditësh nëse ndodheni në Kosovë.