BackBack

KREDENCE DRURI E ZEZE 63X26X83 / CODE NEZ101

Lek 34,700 Lek 20,820

KREDENCE DRURI E ZEZE 63X26X83 / CODE NEZ101

Përshkrimi i Produktit

KREDENCE DRURI E ZEZE 63X26X83 /

CODE NEZ101

Mënyrat e Pagesës
Tek Elegance Home, ju mund të porosisni direkt nga dyqani ynë online dhe më të paguani pasi produkti të vijë në adresën tuaj.
Mënyrat e Dërgesës

Në EleganceHomë mund të porosisni me mënyrën korier dhe produkti do vijë në adresën tuaj brënda 24-48 orësh nëse gjendeni në Tiran, brënda 72 orësh brënda Shqipërisë dhe brënda 5-7 ditësh nëse ndodheni në Kosovë.