BackBack

FRUTIERE METALIKE Height:34 Length:30,5 Width:13 / CODE MTT311

Lek 1,800 Lek 1,440

FRUTIERE METALIKE Height:34 Length:30,5 Width:13 / CODE MTT311

Nxito, ka vetëm 1 artikuj të ngelur!
Përshkrimi i Produktit

FRUTIERE METALIKE Height:34 Length:30,5 Width:13 /

CODE MTT311

Mënyrat e Pagesës
Tek Elegance Home, ju mund të porosisni direkt nga dyqani ynë online dhe më të paguani pasi produkti të vijë në adresën tuaj.
Mënyrat e Dërgesës

Në EleganceHomë mund të porosisni me mënyrën korier dhe produkti do vijë në adresën tuaj brënda 24-48 orësh nëse gjendeni në Tiran, brënda 72 orësh brënda Shqipërisë dhe brënda 5-7 ditësh nëse ndodheni në Kosovë.