BackBack

DEKOR CIFT POLYRESIN COUPLE GREY/GOLD 17Χ9Χ24 / CODE 3-70-401-0082

Lek 4,000

DEKOR CIFT POLYRESIN COUPLE GREY/GOLD 17Χ9Χ24  / CODE 3-70-401-0082

Nxito, ka vetëm 2 artikuj të ngelur!
Përshkrimi i Produktit

DEKOR CIFT POLYRESIN COUPLE GREY/GOLD 17Χ9Χ24  /

CODE 3-70-401-0082

Mënyrat e Pagesës
Tek Elegance Home, ju mund të porosisni direkt nga dyqani ynë online dhe më të paguani pasi produkti të vijë në adresën tuaj.
Mënyrat e Dërgesës

Në EleganceHomë mund të porosisni me mënyrën korier dhe produkti do vijë në adresën tuaj brënda 24-48 orësh nëse gjendeni në Tiran, brënda 72 orësh brënda Shqipërisë dhe brënda 5-7 ditësh nëse ndodheni në Kosovë.