LULE NE VAZO D10X15CM/CODE 3-85-475-0213

Lek 1,000 Lek 600

LULE NE VAZO D10X15CM/ CODE 3-85-475-0213

Nxito, ka vetëm 2 artikuj të ngelur!
Përshkrimi i Produktit

LULE NE VAZO D10X15CM/

CODE 3-85-475-0213

Mënyrat e Pagesës
Tek Elegance Home, ju mund të porosisni direkt nga dyqani ynë online dhe më të paguani pasi produkti të vijë në adresën tuaj.
Mënyrat e Dërgesës

Në EleganceHomë mund të porosisni me mënyrën korier dhe produkti do vijë në adresën tuaj brënda 24-48 orësh nëse gjendeni në Tiran, brënda 72 orësh brënda Shqipërisë dhe brënda 5-7 ditësh nëse ndodheni në Kosovë.