BackBack

NDARESE AMBJENTI 2 SIDED PRINTED CANVAS SCREEN MARBLE LOOK 120Χ3Χ180/ CODE 3-50-610-0255

Lek 18,000 Lek 14,440

NDARESE AMBJENTI 2 SIDED PRINTED CANVAS SCREEN MARBLE LOOK 120Χ3Χ180 CODE 3-50-610-0255

E shitur

Përshkrimi i Produktit

NDARESE AMBJENTI 2 SIDED PRINTED CANVAS SCREEN MARBLE LOOK 120Χ3Χ180

CODE 3-50-610-0255

Mënyrat e Pagesës
Tek Elegance Home, ju mund të porosisni direkt nga dyqani ynë online dhe më të paguani pasi produkti të vijë në adresën tuaj.
Mënyrat e Dërgesës

Në EleganceHomë mund të porosisni me mënyrën korier dhe produkti do vijë në adresën tuaj brënda 24-48 orësh nëse gjendeni në Tiran, brënda 72 orësh brënda Shqipërisë dhe brënda 5-7 ditësh nëse ndodheni në Kosovë.