BackBack

VAZO METALIKE METAL VASE GOLDEN Φ15Χ63 / METAL VASE GOLDEN Φ15Χ63 / CODE 3-70-915-0067

Lek 7,200 Lek 5,760

VAZO METALIKE METAL VASE GOLDEN Φ15Χ63 / METAL VASE GOLDEN Φ15Χ63 / CODE 3-70-915-0067

E shitur

Përshkrimi i Produktit

VAZO METALIKE METAL VASE GOLDEN Φ15Χ63 / METAL VASE GOLDEN Φ15Χ63 /

CODE 3-70-915-0067

Mënyrat e Pagesës
Tek Elegance Home, ju mund të porosisni direkt nga dyqani ynë online dhe më të paguani pasi produkti të vijë në adresën tuaj.
Mënyrat e Dërgesës

Në EleganceHomë mund të porosisni me mënyrën korier dhe produkti do vijë në adresën tuaj brënda 24-48 orësh nëse gjendeni në Tiran, brënda 72 orësh brënda Shqipërisë dhe brënda 5-7 ditësh nëse ndodheni në Kosovë.