BackBack

VAZO KAFE SHEQER S/2 PORCELAIN COFFEE/SUGAR JAR Φ11Χ14 / CODE 3-60-931-0203

Lek 6,600 Lek 5,280

VAZO KAFE SHEQER S/2 PORCELAIN COFFEE/SUGAR JAR Φ11Χ14 / CODE 3-60-931-0203

Nxito, ka vetëm 1 artikuj të ngelur!
Përshkrimi i Produktit

VAZO KAFE SHEQER S/2 PORCELAIN COFFEE/SUGAR JAR Φ11Χ14 /

CODE 3-60-931-0203

Mënyrat e Pagesës
Tek Elegance Home, ju mund të porosisni direkt nga dyqani ynë online dhe më të paguani pasi produkti të vijë në adresën tuaj.
Mënyrat e Dërgesës

Në EleganceHomë mund të porosisni me mënyrën korier dhe produkti do vijë në adresën tuaj brënda 24-48 orësh nëse gjendeni në Tiran, brënda 72 orësh brënda Shqipërisë dhe brënda 5-7 ditësh nëse ndodheni në Kosovë.