MBAJTESE KARPECETASH 24CM/CODE AD472

Lek 480

MBAJTESE KARPECETASH 24CM/ CODE AD472

Përshkrimi i Produktit

MBAJTESE KARPECETASH 24CM/

CODE AD472

Mënyrat e Pagesës
Tek Elegance Home, ju mund të porosisni direkt nga dyqani ynë online dhe më të paguani pasi produkti të vijë në adresën tuaj.
Mënyrat e Dërgesës

Në EleganceHomë mund të porosisni me mënyrën korier dhe produkti do vijë në adresën tuaj brënda 24-48 orësh nëse gjendeni në Tiran, brënda 72 orësh brënda Shqipërisë dhe brënda 5-7 ditësh nëse ndodheni në Kosovë.