BackBack

VAZO GLASS VASE WHITE/ROSE GOLD Φ21Χ50 / CODE 3-70-639-0161

Lek 12,200 Lek 9,760

VAZO GLASS VASE WHITE/ROSE GOLD Φ21Χ50 / CODE 3-70-639-0161

Nxito, ka vetëm 1 artikuj të ngelur!
Përshkrimi i Produktit

VAZO GLASS VASE WHITE/ROSE GOLD Φ21Χ50 /

CODE 3-70-639-0161

Mënyrat e Pagesës
Tek Elegance Home, ju mund të porosisni direkt nga dyqani ynë online dhe më të paguani pasi produkti të vijë në adresën tuaj.
Mënyrat e Dërgesës

Në EleganceHomë mund të porosisni me mënyrën korier dhe produkti do vijë në adresën tuaj brënda 24-48 orësh nëse gjendeni në Tiran, brënda 72 orësh brënda Shqipërisë dhe brënda 5-7 ditësh nëse ndodheni në Kosovë.