BackBack

TIGAN FRY PAN DELUXE Φ22 / CODE 6-60-672-0028

Lek 1,300

TIGAN FRY PAN DELUXE Φ22 / CODE 6-60-672-0028

Nxito, ka vetëm 4 artikuj të ngelur!
Përshkrimi i Produktit

TIGAN FRY PAN DELUXE Φ22 /

CODE 6-60-672-0028

Mënyrat e Pagesës
Tek Elegance Home, ju mund të porosisni direkt nga dyqani ynë online dhe më të paguani pasi produkti të vijë në adresën tuaj.
Mënyrat e Dërgesës

Në EleganceHomë mund të porosisni me mënyrën korier dhe produkti do vijë në adresën tuaj brënda 24-48 orësh nëse gjendeni në Tiran, brënda 72 orësh brënda Shqipërisë dhe brënda 5-7 ditësh nëse ndodheni në Kosovë.