BackBack

TENXHERE INOKSI 18/10 " SUPERIOR" 18/10D-20CM/3.6 LITER/CODE 60.000.20

Lek 7,500 Lek 6,000

TENXHERE INOKSI SUPERIOR 18/10  20CM/3.6 LITER/ CODE 60.000.20 Stainless steel INOX 18/10

Përshkrimi i Produktit

TENXHERE INOKSI SUPERIOR 18/10  20CM/3.6 LITER/

CODE 60.000.20

Stainless steel INOX 18/10

Mënyrat e Pagesës
Tek Elegance Home, ju mund të porosisni direkt nga dyqani ynë online dhe më të paguani pasi produkti të vijë në adresën tuaj.
Mënyrat e Dërgesës

Në EleganceHomë mund të porosisni me mënyrën korier dhe produkti do vijë në adresën tuaj brënda 24-48 orësh nëse gjendeni në Tiran, brënda 72 orësh brënda Shqipërisë dhe brënda 5-7 ditësh nëse ndodheni në Kosovë.