BackBack

TENXHERE E CEKET RED D28 / CODE 6-60-298-0008

Lek 3,800

TENXHERE E CEKET RED D28 / CODE 6-60-298-0008

Nxito, ka vetëm 3 artikuj të ngelur!
Përshkrimi i Produktit

TENXHERE E CEKET RED D28 /

CODE 6-60-298-0008

Mënyrat e Pagesës
Tek Elegance Home, ju mund të porosisni direkt nga dyqani ynë online dhe më të paguani pasi produkti të vijë në adresën tuaj.
Mënyrat e Dërgesës

Në EleganceHomë mund të porosisni me mënyrën korier dhe produkti do vijë në adresën tuaj brënda 24-48 orësh nëse gjendeni në Tiran, brënda 72 orësh brënda Shqipërisë dhe brënda 5-7 ditësh nëse ndodheni në Kosovë.