BackBack

TABAKA METAL GOLD & PASQYRE/CODE SUB201

Lek 5,900 Lek 4,720

TABAKA METAL GOLD & PASQYRE/ CODE SUB201 Reference: SUB201 Height:6Length:45Width:30

Nxito, ka vetëm 3 artikuj të ngelur!
Përshkrimi i Produktit

TABAKA METAL GOLD & PASQYRE/

CODE SUB201

Reference:
SUB201
Height:6
Length:45
Width:30
Mënyrat e Pagesës
Tek Elegance Home, ju mund të porosisni direkt nga dyqani ynë online dhe më të paguani pasi produkti të vijë në adresën tuaj.
Mënyrat e Dërgesës

Në EleganceHomë mund të porosisni me mënyrën korier dhe produkti do vijë në adresën tuaj brënda 24-48 orësh nëse gjendeni në Tiran, brënda 72 orësh brënda Shqipërisë dhe brënda 5-7 ditësh nëse ndodheni në Kosovë.