BackBack

SHANDAN METAL/GLASS CANDLE HOLDER GOLDEN Φ10Χ20 / CODE 3-70-788-0093

Lek 3,200 Lek 2,560

SHANDAN METAL/GLASS CANDLE HOLDER GOLDEN Φ10Χ20 / CODE 3-70-788-0093

E shitur

Përshkrimi i Produktit

SHANDAN METAL/GLASS CANDLE HOLDER GOLDEN Φ10Χ20 /

CODE 3-70-788-0093

Mënyrat e Pagesës
Tek Elegance Home, ju mund të porosisni direkt nga dyqani ynë online dhe më të paguani pasi produkti të vijë në adresën tuaj.
Mënyrat e Dërgesës

Në EleganceHomë mund të porosisni me mënyrën korier dhe produkti do vijë në adresën tuaj brënda 24-48 orësh nëse gjendeni në Tiran, brënda 72 orësh brënda Shqipërisë dhe brënda 5-7 ditësh nëse ndodheni në Kosovë.