BackBack

S/24 Set luge pirun thika INOKS/CODE 6-60-195-0001

Lek 7,300 Lek 5,110

S/24 Set luge pirun thika INOKS/ CODE 6-60-195-0001 6 COPE LUGE GJELLE  6 COPE PIRUNE NGRENIE  6 COPE THIKA NGRENIE  6 COPE LUGE CAJI 

Nxito, ka vetëm 2 artikuj të ngelur!
Përshkrimi i Produktit

S/24 Set luge pirun thika INOKS/

CODE 6-60-195-0001

6 COPE LUGE GJELLE 

6 COPE PIRUNE NGRENIE 

6 COPE THIKA NGRENIE 

6 COPE LUGE CAJI 

Mënyrat e Pagesës
Tek Elegance Home, ju mund të porosisni direkt nga dyqani ynë online dhe më të paguani pasi produkti të vijë në adresën tuaj.
Mënyrat e Dërgesës

Në EleganceHomë mund të porosisni me mënyrën korier dhe produkti do vijë në adresën tuaj brënda 24-48 orësh nëse gjendeni në Tiran, brënda 72 orësh brënda Shqipërisë dhe brënda 5-7 ditësh nëse ndodheni në Kosovë.