BackBack

S/2 BIZHUTJERE WOODEN BOX INLAY PATTERN 20Χ13Χ7,5CM/CODE 3-70-564-0028

Lek 8,000 Lek 4,800

S/2  BIZHUTJERE WOODEN BOX INLAY PATTERN 20Χ13Χ7,5CM/ CODE 3-70-564-0028

Nxito, ka vetëm 1 artikuj të ngelur!
Përshkrimi i Produktit

S/2  BIZHUTJERE WOODEN BOX INLAY PATTERN 20Χ13Χ7,5CM/

CODE 3-70-564-0028

Mënyrat e Pagesës
Tek Elegance Home, ju mund të porosisni direkt nga dyqani ynë online dhe më të paguani pasi produkti të vijë në adresën tuaj.
Mënyrat e Dërgesës

Në EleganceHomë mund të porosisni me mënyrën korier dhe produkti do vijë në adresën tuaj brënda 24-48 orësh nëse gjendeni në Tiran, brënda 72 orësh brënda Shqipërisë dhe brënda 5-7 ditësh nëse ndodheni në Kosovë.