BackBack

PJATANCE SERVIRJE & BAMBOO 3BOWL 34,5X10,3 4P 1288/CODE 65.000.207

Lek 4,000 Lek 2,800

PJATANCE SERVIRJE & BAMBOO 3BOWL 34,5X10,3 4P 1288/ CODE 65.000.207 PERDOREN NE FURRE &MIKROVALE

Nxito, ka vetëm 5 artikuj të ngelur!
Përshkrimi i Produktit

PJATANCE SERVIRJE & BAMBOO 3BOWL 34,5X10,3 4P 1288/

CODE 65.000.207

PERDOREN NE FURRE &MIKROVALE

Mënyrat e Pagesës
Tek Elegance Home, ju mund të porosisni direkt nga dyqani ynë online dhe më të paguani pasi produkti të vijë në adresën tuaj.
Mënyrat e Dërgesës

Në EleganceHomë mund të porosisni me mënyrën korier dhe produkti do vijë në adresën tuaj brënda 24-48 orësh nëse gjendeni në Tiran, brënda 72 orësh brënda Shqipërisë dhe brënda 5-7 ditësh nëse ndodheni në Kosovë.