BackBack

PJATANCE E RRUMBULLAKET 32CM NOEL "POISENTIA" /CODE 06.243.05

Lek 2,600 Lek 2,080

PJATANCE E RRUMBULLAKET 32CM NOEL/ CODE 06.241.05

Nxito, ka vetëm 3 artikuj të ngelur!
Përshkrimi i Produktit

PJATANCE E RRUMBULLAKET 32CM NOEL/

CODE 06.241.05

Mënyrat e Pagesës
Tek Elegance Home, ju mund të porosisni direkt nga dyqani ynë online dhe më të paguani pasi produkti të vijë në adresën tuaj.
Mënyrat e Dërgesës

Në EleganceHomë mund të porosisni me mënyrën korier dhe produkti do vijë në adresën tuaj brënda 24-48 orësh nëse gjendeni në Tiran, brënda 72 orësh brënda Shqipërisë dhe brënda 5-7 ditësh nëse ndodheni në Kosovë.