BackBack

MB.KAFE SHEQER GLASS/PL COFFEE/SUGAR/TEA CANISTER WHITE/BLACK 3 DESIGNS 0,425LT Φ8.5X10 / CODE 6-60-805-0112

Lek 400 Lek 320

MB.KAFE SHEQER GLASS/PL COFFEE/SUGAR/TEA CANISTER WHITE/BLACK 3 DESIGNS 0,425LT Φ8.5X10 / CODE 6-60-805-0112

Përshkrimi i Produktit

MB.KAFE SHEQER GLASS/PL COFFEE/SUGAR/TEA CANISTER WHITE/BLACK 3 DESIGNS 0,425LT Φ8.5X10 /

CODE 6-60-805-0112

Mënyrat e Pagesës
Tek Elegance Home, ju mund të porosisni direkt nga dyqani ynë online dhe më të paguani pasi produkti të vijë në adresën tuaj.
Mënyrat e Dërgesës

Në EleganceHomë mund të porosisni me mënyrën korier dhe produkti do vijë në adresën tuaj brënda 24-48 orësh nëse gjendeni në Tiran, brënda 72 orësh brënda Shqipërisë dhe brënda 5-7 ditësh nëse ndodheni në Kosovë.