BackBack

KOMODINE E MADHE WOODEN CABINET W/ΑNTIQUE BEIGE COATING 80X35X80 /CODE 3-50-133-0015

Lek 57,200 Lek 34,320

KOMODINE E MADHE WOODEN CABINET W/ΑNTIQUE BEIGE COATING 80X35X80 / CODE 3-50-133-0015

Nxito, ka vetëm 1 artikuj të ngelur!
Përshkrimi i Produktit

KOMODINE E MADHE WOODEN CABINET W/ΑNTIQUE BEIGE COATING 80X35X80 /

CODE 3-50-133-0015

Mënyrat e Pagesës
Tek Elegance Home, ju mund të porosisni direkt nga dyqani ynë online dhe më të paguani pasi produkti të vijë në adresën tuaj.
Mënyrat e Dërgesës

Në EleganceHomë mund të porosisni me mënyrën korier dhe produkti do vijë në adresën tuaj brënda 24-48 orësh nëse gjendeni në Tiran, brënda 72 orësh brënda Shqipërisë dhe brënda 5-7 ditësh nëse ndodheni në Kosovë.