BackBack

DEKOR QERSHI CERAMIC CHERRY DECO SILVER 13Χ7Χ19 / CODE 3-70-632-0023

Lek 1,900 Lek 1,520

DEKOR QERSHI CERAMIC CHERRY DECO SILVER 13Χ7Χ19 / CODE 3-70-632-0023

Nxito, ka vetëm 1 artikuj të ngelur!
Përshkrimi i Produktit

DEKOR QERSHI CERAMIC CHERRY DECO SILVER 13Χ7Χ19 /

CODE 3-70-632-0023

Mënyrat e Pagesës
Tek Elegance Home, ju mund të porosisni direkt nga dyqani ynë online dhe më të paguani pasi produkti të vijë në adresën tuaj.
Mënyrat e Dërgesës

Në EleganceHomë mund të porosisni me mënyrën korier dhe produkti do vijë në adresën tuaj brënda 24-48 orësh nëse gjendeni në Tiran, brënda 72 orësh brënda Shqipërisë dhe brënda 5-7 ditësh nëse ndodheni në Kosovë.