BackBack

TAVOLINA SET 2 white gray marble-golden / CODE PAK120-000346

Lek 21,300 Lek 19,170

TAVOLINA SET 2 white gray marble-golden  / CODE PAK120-000346

E shitur

Përshkrimi i Produktit

TAVOLINA SET 2 white gray marble-golden  /

CODE PAK120-000346

Mënyrat e Pagesës
Tek Elegance Home, ju mund të porosisni direkt nga dyqani ynë online dhe më të paguani pasi produkti të vijë në adresën tuaj.
Mënyrat e Dërgesës

Në EleganceHomë mund të porosisni me mënyrën korier dhe produkti do vijë në adresën tuaj brënda 24-48 orësh nëse gjendeni në Tiran, brënda 72 orësh brënda Shqipërisë dhe brënda 5-7 ditësh nëse ndodheni në Kosovë.