BackBack

TIGAN GRANITE 20 CM/CODE 70.030.20

Lek 3,500 Lek 2,800

TIGAN GRANITE 20 CM / CODE 70.030.20

Përshkrimi i Produktit

TIGAN GRANITE 20 CM /

CODE 70.030.20

Mënyrat e Pagesës
Tek Elegance Home, ju mund të porosisni direkt nga dyqani ynë online dhe më të paguani pasi produkti të vijë në adresën tuaj.
Mënyrat e Dërgesës

Në EleganceHomë mund të porosisni me mënyrën korier dhe produkti do vijë në adresën tuaj brënda 24-48 orësh nëse gjendeni në Tiran, brënda 72 orësh brënda Shqipërisë dhe brënda 5-7 ditësh nëse ndodheni në Kosovë.