BackBack

TEPSI DREJTKENDORE Deep baking tray, My marble pastry cook 36 x 24,5cm /CODE BH/1400

Lek 1,100

TEPSI DREJTKENDORE Deep baking tray, My marble pastry cook 36 x 24,5cm / CODE BH/1400

Nxito, ka vetëm 2 artikuj të ngelur!
Përshkrimi i Produktit

TEPSI DREJTKENDORE Deep baking tray, My marble pastry cook 36 x 24,5cm /

CODE BH/1400

Mënyrat e Pagesës
Tek Elegance Home, ju mund të porosisni direkt nga dyqani ynë online dhe më të paguani pasi produkti të vijë në adresën tuaj.
Mënyrat e Dërgesës

Në EleganceHomë mund të porosisni me mënyrën korier dhe produkti do vijë në adresën tuaj brënda 24-48 orësh nëse gjendeni në Tiran, brënda 72 orësh brënda Shqipërisë dhe brënda 5-7 ditësh nëse ndodheni në Kosovë.