BackBack

TENXHERE GATIMI "MASTERCHEF"24CM/6.3 LITER/CODE BON2104

Lek 7,000 Lek 3,500

TENXHERE GATIMI "MASTERCHEF"24CM/6.3 LITER/ CODE BON2104

Nxito, ka vetëm 4 artikuj të ngelur!
Përshkrimi i Produktit

TENXHERE GATIMI "MASTERCHEF"24CM/6.3 LITER/

CODE BON2104

Mënyrat e Pagesës
Tek Elegance Home, ju mund të porosisni direkt nga dyqani ynë online dhe më të paguani pasi produkti të vijë në adresën tuaj.
Mënyrat e Dërgesës

Në EleganceHomë mund të porosisni me mënyrën korier dhe produkti do vijë në adresën tuaj brënda 24-48 orësh nëse gjendeni në Tiran, brënda 72 orësh brënda Shqipërisë dhe brënda 5-7 ditësh nëse ndodheni në Kosovë.