BackBack

TENXHERE ANTI-STICK RED D26/CODE 6-60-298-0005

Lek 3,700

TENXHERE ANTI-STICK RED D26/ CODE 6-60-298-0005

Nxito, ka vetëm 4 artikuj të ngelur!
Përshkrimi i Produktit

TENXHERE ANTI-STICK RED D26/

CODE 6-60-298-0005

Mënyrat e Pagesës
Tek Elegance Home, ju mund të porosisni direkt nga dyqani ynë online dhe më të paguani pasi produkti të vijë në adresën tuaj.
Mënyrat e Dërgesës

Në EleganceHomë mund të porosisni me mënyrën korier dhe produkti do vijë në adresën tuaj brënda 24-48 orësh nëse gjendeni në Tiran, brënda 72 orësh brënda Shqipërisë dhe brënda 5-7 ditësh nëse ndodheni në Kosovë.