BackBack

TAS SERVIRJE 3 NDARJE 29.5 CM/CODE WEM 712

Lek 1,300 Lek 910

TAS SERVIRJE 3 NDARJE29.5 CM/ CODE WEM 712 

Përshkrimi i Produktit

TAS SERVIRJE 3 NDARJE29.5 CM/

CODE WEM 712 

Mënyrat e Pagesës
Tek Elegance Home, ju mund të porosisni direkt nga dyqani ynë online dhe më të paguani pasi produkti të vijë në adresën tuaj.
Mënyrat e Dërgesës

Në EleganceHomë mund të porosisni me mënyrën korier dhe produkti do vijë në adresën tuaj brënda 24-48 orësh nëse gjendeni në Tiran, brënda 72 orësh brënda Shqipërisë dhe brënda 5-7 ditësh nëse ndodheni në Kosovë.