BackBack

MBAJTESE USHQIMI PL FOOD STORAGE CANISTER 2 COLORS 0,8L 10X10X10,5 / CODE 6-60-980-0017

Lek 400

MBAJTESE USHQIMI PL FOOD STORAGE CANISTER 2 COLORS 0,8L 10X10X10,5 / CODE 6-60-980-0017

Nxito, ka vetëm 7 artikuj të ngelur!
Përshkrimi i Produktit

MBAJTESE USHQIMI PL FOOD STORAGE CANISTER 2 COLORS 0,8L 10X10X10,5 /

CODE 6-60-980-0017

Mënyrat e Pagesës
Tek Elegance Home, ju mund të porosisni direkt nga dyqani ynë online dhe më të paguani pasi produkti të vijë në adresën tuaj.
Mënyrat e Dërgesës

Në EleganceHomë mund të porosisni me mënyrën korier dhe produkti do vijë në adresën tuaj brënda 24-48 orësh nëse gjendeni në Tiran, brënda 72 orësh brënda Shqipërisë dhe brënda 5-7 ditësh nëse ndodheni në Kosovë.