BackBack

KANE QELQI /Height:20 Length:19 Width:14/CODE HOZ5200

Lek 2,900 Lek 2,030

KANE QELQI /Height:20 Length:19 Width:14/ CODE HOZ5200

Nxito, ka vetëm 2 artikuj të ngelur!
Përshkrimi i Produktit

KANE QELQI /Height:20 Length:19 Width:14/

CODE HOZ5200

Mënyrat e Pagesës
Tek Elegance Home, ju mund të porosisni direkt nga dyqani ynë online dhe më të paguani pasi produkti të vijë në adresën tuaj.
Mënyrat e Dërgesës

Në EleganceHomë mund të porosisni me mënyrën korier dhe produkti do vijë në adresën tuaj brënda 24-48 orësh nëse gjendeni në Tiran, brënda 72 orësh brënda Shqipërisë dhe brënda 5-7 ditësh nëse ndodheni në Kosovë.