Pasqyre silver pp D60x3.5cm/CODE Pak298-000009

Lek 2,700

Pasqyra argjend pp Φ60x3.5cm Ofrohet ne ngjyre argjendi.Dimensionet:Gjatësia: 60 cmGjerësia: 3.5 cmLartësia: 30 cmKomente:Produkti dorëzohet në ambalazh fabrike.Nuancat e ngjyrave të produktit mund të ndryshojnë pak nga paraqitja e tij fotografike...

Nxito, ka vetëm 1 artikuj të ngelur!
Përshkrimi i Produktit

Pasqyra argjend pp Φ60x3.5cm

Ofrohet ne ngjyre argjendi.
Dimensionet:
Gjatësia: 60 cm
Gjerësia: 3.5 cm
Lartësia: 30 cm
Komente:
Produkti dorëzohet në ambalazh fabrike.
Nuancat e ngjyrave të produktit mund të ndryshojnë pak nga paraqitja e tij fotografike në ekranin tuaj.

Mënyrat e Pagesës
Tek Elegance Home, ju mund të porosisni direkt nga dyqani ynë online dhe më të paguani pasi produkti të vijë në adresën tuaj.
Mënyrat e Dërgesës

Në EleganceHomë mund të porosisni me mënyrën korier dhe produkti do vijë në adresën tuaj brënda 24-48 orësh nëse gjendeni në Tiran, brënda 72 orësh brënda Shqipërisë dhe brënda 5-7 ditësh nëse ndodheni në Kosovë.