Pasqyre gold pp D55x2.5cm/CODE Pak298-000005

Lek 2,100

Pasqyrë  pp Φ55x2.5cm Specifikimet:Bërë nga pp dhe qelqi të qëndrueshëm. Polipropileni (PP), është një material termoplastik i përdorur gjerësisht në shumë fusha për shkak të vetive të tij të shkëlqyera. Megjithëse...

Nxito, ka vetëm 1 artikuj të ngelur!
Përshkrimi i Produktit

Pasqyrë  pp Φ55x2.5cm

Specifikimet:
Bërë nga pp dhe qelqi të qëndrueshëm. Polipropileni (PP), është një material termoplastik i përdorur gjerësisht në shumë fusha për shkak të vetive të tij të shkëlqyera. Megjithëse është i lehtë, ka rezistencë të lartë ndaj goditjes, duke e bërë atë të përshtatshëm për aplikime që kërkojnë rezistencë ndaj goditjeve dhe gërryerjes. Ai ruan vetitë e tij edhe nën ndikimin e lagështisë, duke e bërë të përshtatshëm për aplikime në mjedise me lagështi të lartë.
Ofrohet ne ngjyre te arte.

Dimensionet:
Gjatësia: 55 cm
Gjerësia: 2.5 cm
Lartësia: 55 cm

Komente:
Produkti dorëzohet në ambalazh fabrike.
Nuanca e ngjyrave të produktit mund të ndryshojë pak nga paraqitja e tij fotografike në ekranin tuaj.

Mënyrat e Pagesës
Tek Elegance Home, ju mund të porosisni direkt nga dyqani ynë online dhe më të paguani pasi produkti të vijë në adresën tuaj.
Mënyrat e Dërgesës

Në EleganceHomë mund të porosisni me mënyrën korier dhe produkti do vijë në adresën tuaj brënda 24-48 orësh nëse gjendeni në Tiran, brënda 72 orësh brënda Shqipërisë dhe brënda 5-7 ditësh nëse ndodheni në Kosovë.