Pasqyre gold iron glass 45x2x140cm/CODE Pak298-000030

Lek 6,000

Pasqyra gold 45x2x140cm Specifikimet:Konstruksion prej metali dhe qelqi shumë rezistent ndaj konsumit, duke ofruar mbështetje dhe stabilitet.Ofrohet ne ngjyre te arte.Dimensionet:Gjatësia: 45 cmGjerësia: 2 cmLartësia: 140 cmKomente:Produkti dorëzohet në ambalazh fabrike.Nuanca...

Nxito, ka vetëm 1 artikuj të ngelur!
Përshkrimi i Produktit

Pasqyra gold 45x2x140cm

Specifikimet:
Konstruksion prej metali dhe qelqi shumë rezistent ndaj konsumit, duke ofruar mbështetje dhe stabilitet.
Ofrohet ne ngjyre te arte.
Dimensionet:
Gjatësia: 45 cm
Gjerësia: 2 cm
Lartësia: 140 cm
Komente:
Produkti dorëzohet në ambalazh fabrike.
Nuanca e ngjyrave të produktit mund të ndryshojë pak nga paraqitja e tij fotografike në ekranin tuaj.

Mënyrat e Pagesës
Tek Elegance Home, ju mund të porosisni direkt nga dyqani ynë online dhe më të paguani pasi produkti të vijë në adresën tuaj.
Mënyrat e Dërgesës

Në EleganceHomë mund të porosisni me mënyrën korier dhe produkti do vijë në adresën tuaj brënda 24-48 orësh nëse gjendeni në Tiran, brënda 72 orësh brënda Shqipërisë dhe brënda 5-7 ditësh nëse ndodheni në Kosovë.