Karrige black pp-natural metal leg 62x42x82cm/CODE Pak262-000022

Lek 5,000

Karrige e zezë pp-këmbë metal natyral 62x42x82cm Specifikimet: * Mbrapa dhe sedilja e bërë nga polipropileni (PP) me qëndrueshmëri dhe rezistencë të madhe ndaj konsumit. Polipropileni është një material polimer që i...

E shitur

Përshkrimi i Produktit

Karrige e zezë pp-këmbë metal natyral 62x42x82cm

Specifikimet:
 * Mbrapa dhe sedilja e bërë nga polipropileni (PP) me qëndrueshmëri dhe rezistencë të madhe ndaj konsumit. Polipropileni është një material polimer që i përket grupit të plastikës. Është një nga plastika më të zakonshme dhe përdoret gjerësisht në shumë fusha.
* Mbështetje në 4 këmbë metalike (23 mm) me ngjyrë natyrale, cilësi të shkëlqyer dhe rezistencë ndaj peshës dhe kohës.
* Ofrohet ne ngjyre te zeze-natyrale.

Dimensionet e produktit:
Gjatësia: 62 cm.
Gjerësia: 42 cm.
Lartësia: 82 cm.
Lartësia e sediljes: 45 cm

Komente:
Produkti dorëzohet i pamontuar në paketimin e tij të fabrikës dhe shoqërohet me një udhëzues të detajuar montimi.
Nuanca e ngjyrave të produktit mund të ndryshojë pak nga paraqitja e tij fotografike në ekranin tuaj.

Mënyrat e Pagesës
Tek Elegance Home, ju mund të porosisni direkt nga dyqani ynë online dhe më të paguani pasi produkti të vijë në adresën tuaj.
Mënyrat e Dërgesës

Në EleganceHomë mund të porosisni me mënyrën korier dhe produkti do vijë në adresën tuaj brënda 24-48 orësh nëse gjendeni në Tiran, brënda 72 orësh brënda Shqipërisë dhe brënda 5-7 ditësh nëse ndodheni në Kosovë.