Deko muri metal i artë 36.5x2x73cm /CODE Pak199-000574

Lek 4,200

Specifikimet:* Konstruksion metalik me cilësi të lartë.* Ofrohet në ngjyrë ari antike. Dimensioni:Gjatësia: 36.5 cmGjerësia: 2 cmLartësia: 73 cm Komente:Produkti dorëzohet në paketimin e tij të fabrikësNuancat e ngjyrave të produktit...

Nxito, ka vetëm 2 artikuj të ngelur!
Përshkrimi i Produktit

Specifikimet:
* Konstruksion metalik me cilësi të lartë.
* Ofrohet në ngjyrë ari antike.

Dimensioni:
Gjatësia: 36.5 cm
Gjerësia: 2 cm
Lartësia: 73 cm

Komente:
Produkti dorëzohet në paketimin e tij të fabrikës
Nuancat e ngjyrave të produktit mund të ndryshojnë pak nga paraqitja e tij fotografike në ekranin tuaj

Mënyrat e Pagesës
Tek Elegance Home, ju mund të porosisni direkt nga dyqani ynë online dhe më të paguani pasi produkti të vijë në adresën tuaj.
Mënyrat e Dërgesës

Në EleganceHomë mund të porosisni me mënyrën korier dhe produkti do vijë në adresën tuaj brënda 24-48 orësh nëse gjendeni në Tiran, brënda 72 orësh brënda Shqipërisë dhe brënda 5-7 ditësh nëse ndodheni në Kosovë.