BackBack

TIGAN Grill pan, 28 cm, Metallic Line Royal Purple EditionFREE PROTECTOR/CODE/BH/1859

Lek 3,200

TIGAN Grill pan, 28 cm, Metallic Line Royal Purple EditionFREE PROTECTOR/ CODE/BH/1859 BONUS PROTECTOR 3 LAYER MARBLE COATING ERGONOMIC SOFT TOUCH HANDLE TURBO INDUCTION BASED SAVE 35% ENERGY ELEGANT DESIGN METALLIC...

Nxito, ka vetëm 3 artikuj të ngelur!
Përshkrimi i Produktit

TIGAN Grill pan, 28 cm, Metallic Line Royal Purple EditionFREE PROTECTOR/

CODE/BH/1859

BONUS PROTECTOR

  • 3 LAYER MARBLE COATING
  • ERGONOMIC SOFT TOUCH HANDLE
  • TURBO INDUCTION BASED
  • SAVE 35% ENERGY
  • ELEGANT DESIGN
  • METALLIC OUTSIDE COLOR
  • CAN HANGING ON
  • FREE PROTECTOR
  • ECO FRIENDLY
  • PFOA, LEAD, CADMIUM FREE
Mënyrat e Pagesës
Tek Elegance Home, ju mund të porosisni direkt nga dyqani ynë online dhe më të paguani pasi produkti të vijë në adresën tuaj.
Mënyrat e Dërgesës

Në EleganceHomë mund të porosisni me mënyrën korier dhe produkti do vijë në adresën tuaj brënda 24-48 orësh nëse gjendeni në Tiran, brënda 72 orësh brënda Shqipërisë dhe brënda 5-7 ditësh nëse ndodheni në Kosovë.