BackBack

TIGAN FRY PAN 30CM "GRANITE"/CODE 70.030.30

Lek 5,700 Lek 3,990

TIGAN FRY PAN 30CM "GRANITE"/ CODE 70.030.30

Përshkrimi i Produktit

TIGAN FRY PAN 30CM "GRANITE"/

CODE 70.030.30

Mënyrat e Pagesës
Tek Elegance Home, ju mund të porosisni direkt nga dyqani ynë online dhe më të paguani pasi produkti të vijë në adresën tuaj.
Mënyrat e Dërgesës

Në EleganceHomë mund të porosisni me mënyrën korier dhe produkti do vijë në adresën tuaj brënda 24-48 orësh nëse gjendeni në Tiran, brënda 72 orësh brënda Shqipërisë dhe brënda 5-7 ditësh nëse ndodheni në Kosovë.