BackBack

S/6 TOPA PEME GLASS XMAS BALL RED Φ8 / CODE 2-70-849-0013

Lek 2,500 Lek 2,000

S/6 TOPA PEME GLASS XMAS BALL RED Φ8 / CODE 2-70-849-0013

E shitur

Përshkrimi i Produktit

S/6 TOPA PEME GLASS XMAS BALL RED Φ8 /

CODE 2-70-849-0013

Mënyrat e Pagesës
Tek Elegance Home, ju mund të porosisni direkt nga dyqani ynë online dhe më të paguani pasi produkti të vijë në adresën tuaj.
Mënyrat e Dërgesës

Në EleganceHomë mund të porosisni me mënyrën korier dhe produkti do vijë në adresën tuaj brënda 24-48 orësh nëse gjendeni në Tiran, brënda 72 orësh brënda Shqipërisë dhe brënda 5-7 ditësh nëse ndodheni në Kosovë.