SUPJERE PORCELANI BISQ TUREEN CHRISTMAS NOEL/CODE 06.243.09

Lek 6,000 Lek 4,800

SUPJERE PORCELANI BISQ TUREEN CHRISTMAS NOEL/ CODE 06.243.09

Nxito, ka vetëm 2 artikuj të ngelur!
Përshkrimi i Produktit

SUPJERE PORCELANI BISQ TUREEN CHRISTMAS NOEL/

CODE 06.243.09

Mënyrat e Pagesës
Tek Elegance Home, ju mund të porosisni direkt nga dyqani ynë online dhe më të paguani pasi produkti të vijë në adresën tuaj.
Mënyrat e Dërgesës

Në EleganceHomë mund të porosisni me mënyrën korier dhe produkti do vijë në adresën tuaj brënda 24-48 orësh nëse gjendeni në Tiran, brënda 72 orësh brënda Shqipërisë dhe brënda 5-7 ditësh nëse ndodheni në Kosovë.