BackBack

S/4 TOPA GLASS XMAS BALL GODLEN/WHITE Φ10 / CODE 2-70-849-0004

Lek 2,800 Lek 2,240

S/4 TOPA GLASS XMAS BALL GODLEN/WHITE Φ10 / CODE 2-70-849-0004

Nxito, ka vetëm 1 artikuj të ngelur!
Përshkrimi i Produktit

S/4 TOPA GLASS XMAS BALL GODLEN/WHITE Φ10 /

CODE 2-70-849-0004

Mënyrat e Pagesës
Tek Elegance Home, ju mund të porosisni direkt nga dyqani ynë online dhe më të paguani pasi produkti të vijë në adresën tuaj.
Mënyrat e Dërgesës

Në EleganceHomë mund të porosisni me mënyrën korier dhe produkti do vijë në adresën tuaj brënda 24-48 orësh nëse gjendeni në Tiran, brënda 72 orësh brënda Shqipërisë dhe brënda 5-7 ditësh nëse ndodheni në Kosovë.