BackBack

PRERESE PICE PL/METAL PIZZA CUTTER 2 COLORS 8Χ2Χ20 / CODE 6-60-980-0029

Lek 500 Lek 400

PRERESE PICE PL/METAL PIZZA CUTTER 2 COLORS 8Χ2Χ20 / CODE 6-60-980-0029

Nxito, ka vetëm 6 artikuj të ngelur!
Përshkrimi i Produktit

PRERESE PICE PL/METAL PIZZA CUTTER 2 COLORS 8Χ2Χ20 /

CODE 6-60-980-0029

Mënyrat e Pagesës
Tek Elegance Home, ju mund të porosisni direkt nga dyqani ynë online dhe më të paguani pasi produkti të vijë në adresën tuaj.
Mënyrat e Dërgesës

Në EleganceHomë mund të porosisni me mënyrën korier dhe produkti do vijë në adresën tuaj brënda 24-48 orësh nëse gjendeni në Tiran, brënda 72 orësh brënda Shqipërisë dhe brënda 5-7 ditësh nëse ndodheni në Kosovë.