BackBack

PAISJE MULTIFUNKSIONALESHTRYDHESE/GRIRESE GRUPPE /F 401/CODE EF401

Lek 28,200 Lek 11,900

PAISJE MULTIFUNKSIONALESHTRYDHESE/GRIRESE GRUPPE /F 401 CODE EF401 1200 Watt. 2.4L  220 -240V 50Hz

Nxito, ka vetëm 1 artikuj të ngelur!
Përshkrimi i Produktit

PAISJE MULTIFUNKSIONALESHTRYDHESE/GRIRESE GRUPPE /F 401

CODE EF401

1200 Watt.

2.4L 

220 -240V 50Hz

Mënyrat e Pagesës
Tek Elegance Home, ju mund të porosisni direkt nga dyqani ynë online dhe më të paguani pasi produkti të vijë në adresën tuaj.
Mënyrat e Dërgesës

Në EleganceHomë mund të porosisni me mënyrën korier dhe produkti do vijë në adresën tuaj brënda 24-48 orësh nëse gjendeni në Tiran, brënda 72 orësh brënda Shqipërisë dhe brënda 5-7 ditësh nëse ndodheni në Kosovë.