BackBack

LUGE SHERBIMI PER MAKARONA 32.5CM/CODE 10-163-007

Lek 900 Lek 630

LUGE SHERBIMI PER MAKARONA 32.5CM/ CODE 10-163-007

Nxito, ka vetëm 4 artikuj të ngelur!
Përshkrimi i Produktit

LUGE SHERBIMI PER MAKARONA 32.5CM/

CODE 10-163-007

Mënyrat e Pagesës
Tek Elegance Home, ju mund të porosisni direkt nga dyqani ynë online dhe më të paguani pasi produkti të vijë në adresën tuaj.
Mënyrat e Dërgesës

Në EleganceHomë mund të porosisni me mënyrën korier dhe produkti do vijë në adresën tuaj brënda 24-48 orësh nëse gjendeni në Tiran, brënda 72 orësh brënda Shqipërisë dhe brënda 5-7 ditësh nëse ndodheni në Kosovë.