BackBack

KOSH /Basket rectangular bronze30x11cm /CODE HOT 3639

Lek 2,600 Lek 1,820

KOSH /Basket rectangular bronze30x11cm / CODE HOT 3639

Përshkrimi i Produktit

KOSH /Basket rectangular bronze30x11cm /

CODE HOT 3639

Mënyrat e Pagesës
Tek Elegance Home, ju mund të porosisni direkt nga dyqani ynë online dhe më të paguani pasi produkti të vijë në adresën tuaj.
Mënyrat e Dërgesës

Në EleganceHomë mund të porosisni me mënyrën korier dhe produkti do vijë në adresën tuaj brënda 24-48 orësh nëse gjendeni në Tiran, brënda 72 orësh brënda Shqipërisë dhe brënda 5-7 ditësh nëse ndodheni në Kosovë.