BackBack

FURCE KUZHINE SILIKON BPA FREE /CODE PH-12831

Lek 300

FURCE KUZHINE SILIKON BPA FREE / CODE PH-12831

Përshkrimi i Produktit

FURCE KUZHINE SILIKON BPA FREE /

CODE PH-12831

Mënyrat e Pagesës
Tek Elegance Home, ju mund të porosisni direkt nga dyqani ynë online dhe më të paguani pasi produkti të vijë në adresën tuaj.
Mënyrat e Dërgesës

Në EleganceHomë mund të porosisni me mënyrën korier dhe produkti do vijë në adresën tuaj brënda 24-48 orësh nëse gjendeni në Tiran, brënda 72 orësh brënda Shqipërisë dhe brënda 5-7 ditësh nëse ndodheni në Kosovë.